Курси НБУ $ 41.10 € 44.63

Нові автобуси для школярів Володимир-Волинського району.

За процедурою держзакупівель луцька автомобільна компанія «Богдан Моторс» отримала замовлення від Управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації на 34 нові шкільні автобуси.

Лариса Занюк


Два з них отримає Володимир-Волинський районний відділ. Перші надходження очікуються з 1 листопада цього року. Закупівля проводиться на умовах співфінансування (70% – державні та 30% – кошти місцевих бюджетів). З районного бюджету вже виділи 750 тисяч гривень.



Начальник відділу освіти Володимир-Волинського району Оксана Бігун запевняє, що з 1 вересня учні сільських шкіл не відчують напруги з транспортом.



 


Начальник відділу освіти Володимир-Волинського району Оксана Бігун запевняє, що з 1 вересня учні сільських шкіл не відчують напруги з транспортом. Учнів Яковичівської школи, діяльність якої призупинено, будуть підвозити шкільним автобусом із села Березовичі, а школярів із села Нехворощі забиратиме микуличівський автобус. Зі Свійчевого до Галинівки дітей возитиме приватний перевізник, – повідомляє «Слово правди».  


 


 


 

Telegram Channel