Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

КНИГАРНЯ: ПРИГОДНИЦЬКИЙ РОМАН ПРО ЗНАМЕНИТОГО І НЕВЛОВИМОГО ПОВСТАНЦЯ

Герой гостросюжетного роману Андрія Криштальського — людина, обдарована силою волі, гострим розумом і неабиякою сміливістю...

«Герой гостросюжетного роману Андрія Криштальського — людина, обдарована силою волі, гострим розумом і неабиякою сміливістю. Легендарного Чорноморця, доля якого овіяна таємничістю, розшукують агенти спецслужб, залишаючи за собою смерть і пожарища, за ним полює невидимий грізний ворог. Жіночі серця сповнені тривогою в очікуванні на його повернення зі шляхів, повних небезпек. Сюжет роману побудований на реальних історичних фактах», — так представляє новий твір Андрія Криштальського анотація до його книги, яка вийшла у видавництві «Волинська мистецька агенція «Терен».
Роман «Чорноморець, матінко» розповідає про невловимого месника, якого одні любили, а інші, вороги, так само палко ненавиділи. Письменник зробив спробу створити неординарний привабливий образ новітнього героя, який справді жив і діяв всього кілька десятиліть тому. Історія полювання на легендарного повстанського ватажка, який несподівано виникає і зникає, його взаємин із тими, хто його переховує, і тими, які за ним полюють, прочитується ще й як історія нескореності народу, тієї його гілки, яку здавна називають волинянами. Твір письменника виразно гостросюжетно-пригодницький і овіяний поетичною романтикою.
Telegram Channel