Курси НБУ $ 41.10 € 44.63

НАШОГО ЗЕМЛЯКА СЕПАРАТИСТИ ВВАЖАЮТЬ «ВОРОГОМ №1»

Піід час наступу бойовиків на...

Понад місяць тому під час наступу бойовиків на Широкине військовослужбовець із Дубенщини, який за позивним є тезкою волинянина Сергія Мерчука (нинішнього очільника патрульної поліції Рівного), зазнав важких травм. У госпіталі в Маріуполі медики вийняли 17 осколків з його очей та 134 — з обличчя...

Мирослава КОЗЮПА


«Звіробій», який на війні ще з липня 2014 року, нарешті приїхав додому. Але не відпочивати, а долікувати бойові рани. Він частково пригадує, як на нього посипалися осколки. «Коли побачив обстріл, прихопив із собою дві ракети і рушив до хлопців. Терористи «засікли» мене і відкрили мінометний вогонь. Ворожий снаряд влучив у дуло моєї ракети і вона вибухнула просто у станку. Свідомості не втратив, тому ще старався відстрілюватися. Все обличчя було в крові та землі», — розповідає боєць.
Павла, колишнього тракториста із Тараканова, сепаратисти вважають «ворогом №1» — він знешкодив 20 тонн їхніх боєприпасів, 6 танків і 18 автомобілів, тому за його голову обіцяють винагороду у 30 тисяч доларів.
За мужність і бойові заслуги військовослужбовець отримав підвищення по службі. Тепер він — командир взводу. І на нього очікує чергова нагорода.
Telegram Channel