Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

`ПОРТУ` - НОВИЙ ЧЕМПІОН ЄВРОПИ!

Фінал Ліги чемпіонів: "МОНАКО" – "ПОРТУ" – 0:3!

Фінал Ліги чемпіонів: "Монако" – "Порту" – 0:3!
Голи: Карлос Альберто 39, Деку 71, Аленічев 75.

"Монако": Рома, Родрігес, Жіве, Евра, Сіссе, Жюлі (Пршо 23), Бернарді, Ротен, Зікос, Ібарра, Морьєнтес.
"Порту": Байя, Рікарду Карвалью, Жорж Кошта, Нуну Валенте, Паулу Феррейра, Деку, Коштінья, Маніше, Мендеш, Карлос Альберто (Алєнічев 60), Дерлей.

Російський півзахисник португальського "Порту" Дмитро Алєнічев став другим гравцем з країн колишнього СРСР після Андрія Шевченка, якому вдалося завоювати Кубок Ліги чемпіонів. У середу в німецькому Гельзенкірхені "Порту" у фінальному матчі Ліги чемпіонів з рахунком 3:0 розгромив "Монако".
Рахунок у матчі на 39-ій хвилині гри відкрив Карлос Альберто, який після чудової передачі Коштінью пробив у дев’ятку з-під двох захисників.
Інші два м`ячі у ворота "Монако" влетіли на 71 та 75 хвилинах. Спочатку Деку, отримавши м`яч у центрі штрафного майданчика, пробив у кут воріт та достроково відправив принца Монако, який спеціально приїхав у Німеччину підтримати свою команду, додому. А за чотири хвилини зробив свій внесок у перемогу команди й росіянин Дмитро Алєнічев, який вийшов сам на сам з воротарем монегасків і потужним ударом розстріляв ворота – 3:0.
Нагадаємо, що у 1987 році "Порту" уже вигравав Кубок європейських чемпіонів (тоді у півфіналі він обіграв у кожному з двох матчів київське "Динамо" з рахунком 2:1). А минулого року португальський клуб здобув Кубок УЄФА.
Telegram Channel