Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

КОЛКІВСЬКЕ ВПУ ГОТУЄ УСПІШНИХ ПРОФЕСІОНАЛІВ*

Якщо ви бажаєте стати кваліфікованим кухарем-кондитером, трактористом, водієм чи слюсарем з ремонту сільськогосподарської техніки, то ці професії можете здобути в Колківському вищому професійному училищі...

Якщо ви бажаєте стати кваліфікованим кухарем-кондитером, трактористом, водієм чи слюсарем з ремонту сільськогосподарської техніки, то ці професії можете здобути в Колківському вищому професійному училищі

Тут є належна навчально-матеріальна база: сучасні кабінети, лабораторії, майстерні, найкращий в області полігон, автодром, трактородром, актовий зал, стадіон, 4 спортивні зали. В ошатному гуртожитку розміщена бібліотека. На навчальних полях вирощують зернові культури, є тепличне господарство, ферма.
В училищі створені умови для заняття в гуртках технічної творчості, художньої самодіяльності, спортивних секціях. Учні та педагоги беруть участь у різних всеукраїнських та обласних конкурсах. На міжнародних виставках-ярмарках «Сучасні заклади освіти» та «Інноватика в освіті» навчальний заклад отримав 2 срібні та 1 золоту медалі.
Директор Колківського ВПУ Людмила Панасюк дбає про те, щоб учням було комфортно. Завітайте сюди – і побачите, як тут гарно і затишно: територія училища – казка на подвір’ї, їдальня – гостинна хата.
У навчальному закладі завжди вирує життя. Конкурси, змагання, теренові ігри, проекти, походи, концерти, зустрічі з видатними людьми – далеко не повний перелік заходів, що відбуваються тут. Щороку організовуються поїздки в Карпати, Почаїв. Відвідали учні й Біловезьку Пущу, Брест.
Педагогічний та учнівський колективи займаються волонтерською діяльністю, за що училище нагороджене медаллю «За жертовність та любов до України».
Виробничу практику учні проходять на передових підприємствах не лише на Волині, а й в Івано-Франківській та Одеській областях. Для ефективного навчання та успішного працевлаштування тут нещодавно відкрито перший серед ПТНЗ України Центр професійної кар’єри. Результативною є співпраця з роботодавцями регіону. Випускники можуть продовжити навчання у вищих навчальних закладах.
Приходьте навчатися у Колківське ВПУ. Саме тут ви станете хорошим фахівцем і матимете реальну можливість на працевлаштування.
Telegram Channel