Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

СПАСИБІ, ЩО ТИ Є У МОЄМУ ЖИТТІ

Завжди з нетерпінням чекаю наступного випуску добірки “Любить! Не любить!”. Досі лише читала, а ось тепер вирішила написати сама — запропонувати свою сповідь, свій крик душі...

Завжди з нетерпінням чекаю наступного випуску добірки “Любить! Не любить!”. Досі лише читала, а ось тепер вирішила написати сама — запропонувати свою сповідь, свій крик душі. Можливо, цей лист, коли він буде надрукований, змінить моє життя на краще. І захочеться жити...
Коли ми познайомились з тобою, я й подумати не могла, що ти станеш для мене суттю життя. Я покинула все — хлопця, з яким зустрічалась, забула про подруг. Ти став для мене другом, коханцем, подругою врешті-решт. Я навіть не звернула уваги на те, що ти одружений. А, видно, треба було все-таки. Ти говорив, що не любиш дружину, і це мене заспокоювало. Хоч в душі я відчувала, що ти все одно залишишся з нею, тому що у вас є син. Я все розуміла. Намагалась розуміти, бо ж дитині потрібний батько, повноцінна сім’я.
І ось через низку обставин ми розлучились. Біль, смуток, образа — всі ці три відчуття поселились у моєму серці. Здавалось, нас вже ніколи ніщо не з’єднає. Треба було якось жити. І я жила. Та кого б не зустріла в своєму житті, все одно переді мною був твій образ. Виходить, що ти теж не хотів мене відпустити? Іноді я бачила тебе самого, іноді — з дружиною. Здавалося, змирилася з тим, що ти не мій. Та, дякуючи моїй подрузі, ми знову зустрілись. Тепер нам достатньо було одного погляду, одного пориву, однієї миті, щоб наші очі розповіли про почуття, щоб наші руки сплелись в обіймах. Знову була ніч любові, ласки. І біль розлуки.
Коханий, я люблю тебе! Ти для мене — повітря, сонце, вітер, все, без чого ми не можемо жити. Навіть якщо це помилка, то все одно я живу і дихаю тобою. Я вдячна долі за те, що звела нас. Я мрію засинати і прокидатися в твоїх обіймах. Хоч розумію, що цьому не бути.
Ти для мене був першим, єдиним і останнім. Я любитиму тебе доти, доки буде битися моє серце. І якби мені довелось вибирати між життям без тебе і смертю з тобою, я б вибрала останнє. Я завжди буду для тебе ангелом-охоронцем. Спасибі, що ти у моєму житті. Цілую. Обнімаю. І просто люблю.
P.S. І ось знову, коли пишу ці рядки, на очі навертаються сльози. Я вас дуже прошу: якщо буде можливість, то надрукуйте цей лист. Це для мене дуже важливо. Благаю. Дякую. Дякую за те, що ви є, за вашу увагу і просто розуміння.
Леся. Володимир-Волинський район.
Telegram Channel