Курси НБУ $ 41.10 € 44.63

КАЛЕНДАР: з коханим рай і в шалаші, але у власній оселі — краще

У другу неділю серпня в Україні вшановують будівельників. Ці люди заробленими важкою працею мозолями втілюють у життя мрії про власну домівку...

У другу неділю серпня в Україні вшановують будівельників. Ці люди заробленими важкою працею мозолями втілюють у життя мрії про власну домівку.

У 2015 році на Волині здали 329 тисяч квадратних метрів житла. З нагоди професійного свята представники місцевої влади подякували усім майстрам, а особливо тим, хто брав участь у будівництві на Сході, допомагаючи нашим воїнам в АТО, та відзначили подяками і грамотами кращих працівників цієї сфери.
Двоє будівельників отримали відзнаки і від прем’єр-міністра України: інженер-енергетик «Житлобуд–2» (очолює Леонід Стефанович) Віталій Савонюк і бригадир мулярів ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» (генеральний директор — Ігор Чорнуха ) Василь Яковлюк. «Будівництво – найважливіша галузь господарства, яка стимулює розвиток інших», – зазначила заступник голови Волинської облдержадміністрації Світлана Мишковець. «Країна живе, якщо працюють будівельники, а люди черпають енергію для майбутнього, це вселяє надію на те, що ми розвиваємось», – додав луцький міський голова Микола Романюк.
Ми ж бажаємо читачам затишку в оселях, і хай не болять ваші натруджені руки!
Telegram Channel