Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

ТРУСИ КЛИЧКА ДОРОЖЧІ, НІЖ ГОДИННИК ШУМАХЕРА

Боксерські труси Віталія “Boss Hugo Boss”, в яких він 24 квітня завоював титул чемпіона світу за версією WBC у важкій вазі, були продані на аукціоні за 50 000 євро...

Віталій і Володимир Клички взяли участь у благодійній акції “Brot gegen Not”, що відбулася на відкритій трасі одного з головних залів Дюссельдорфа “Rheinterrassen Halle”. Благодійний вечір зібрав більше тисячі людей. Це були представники великих компаній, приватні підприємці та бізнесмени не тільки з Німеччини, але і всієї Європи.
Першим лотом, котрий отримав найвищу суму, став годинник шестиразового чемпіона гонок “Формула-1” марки “Omega” Міхаеля Шумахера, якого на аукціон виставив його менеджер Віллі Вебер. Віллі, представляючи лот, попросив допомоги у Віталія і Володимира Кличків. В результаті цього співробітництва годинник Міхаеля був проданий за 13 000 євро.
Боксерські труси Віталія “Boss Hugo Boss”, в яких він 24 квітня в лос-анджелеському “Staples Center” завоював титул чемпіона світу за версією WBC у важкій вазі, перемігши Коррі Сандерса технічним нокаутом у восьмому раунді, стали найдорожчим лотом цього вечора. Після серії запеклих торгів чемпіонські труси Кличка були продані за 50 000 євро.
Telegram Channel