Курси НБУ $ 39.67 € 42.50

У Локачинському районі «Mazda» врізалася в «Peugeot 307»

Внаслідок автопригоди пасажир легковика потрапив у лікарню


24-річну пасажирку «Peugeot 307» з тілесними ушкодженнями госпіталізували у відділення неврології Торчинської районної лікарні. Медики діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку.



Вранці 27 вересня 42-річна мешканка села Маньків Локачинського району, керуючи автомобілем «Mazda», на сільській вулиці допустила зіткнення з легковиком «Peugeot307», під керуванням 54-річного місцевого жителя, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області. 


У результаті ДТП 24-річну пасажирку «Peugeot 307» з тілесними ушкодженнями госпіталізували у відділення неврології Торчинської районної лікарні. Медики діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку.


У цей же день, ввечері, на вулиці Луцькій у Ковелі під колеса «RenaultTrafic» потрапив велосипедист.


За кермом автомобіля перебував 33-річний мешканець Ківерцівського району.


Внаслідок автопригоди, 67-річного велосипедиста, мешканця ковельського району, госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні.


Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286(Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Нагадаємо, у понеділок, 26 вересня, на вулиці Незалежності в райцентріРожище легковик «ГАЗ 2411» зіткнувся з автомобілем «Daewoo Lanos». Внаслідок зіткнення травмувалося двоє пасажирів.

Telegram Channel