Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ВОЛИНСЬКІ СТУДЕНТИ – ЧЕМПІОНИ!

У Чернігові завершився фінальний турнір вищої студентської ліги України серед чоловічих волейбольних команд. Нашу область на цих змаганнях представляли вихованці Волинського держуніверситету...

У Чернігові завершився фінальний турнір вищої студентської ліги України серед чоловічих волейбольних команд. Нашу область на цих змаганнях представляли вихованці Волинського держуніверситету.
Нагадаємо, що після двох турів наші земляки випереджали своїх найближчих суперників на два очки, тому їм необхідно було у п’яти іграх здобути чотири перемоги, щоб стати чемпіонами України серед вузівських команд.
Лучани (тренер Олександр Швай) добились успіху у поєдинках з волейболістами Львівського аграрного університету, Тернопільського і Чернігівського педагогічних університетів і Мелітопольської аграрної академії. І хоч поступились суперникам з Харківської юридичної академії, усе ж вони вийшли переможцями. Кращими на турнірі у складі чемпіонів України були Сергій Капелусь, Олександр Горелов, Кирило Кравцов, Віктор Положевець, Михайло Сидор. Друге місце посіли харків’яни, третє — студенти з Тернополя.
Telegram Channel