Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Ігор Лапін: чому депутатів більше турбує доля заробітчан, ніж бійців АТО?

Волинський нардеп закликає ввести таки з Росією візовий режим

На його думку, «виявляти й відсікати відомих терористів, пропагандистів і злочинців через механізм видачі віз набагато ефективніше, ніж це робиться зараз (на кордоні)». Лапін також нагадав, що «під час агресії Росії в Абхазії і Південній Осетії у 2008 році грузинська влада ухвалила рішення про введення візового режиму з РФ і розірвала дипломатичні відносини».



Під час агресії Росії в Абхазії і Південній Осетії у 2008 році грузинська влада ухвалила рішення про введення візового режиму з РФ і розірвала дипломатичні відносини.



 «Якщо говорити про можливі загрози, страхи, які в перспективі нас можуть очікувати після введення візового режиму з Росією, ситуація багатьма політиками штучно натягнута, - продовжує Ігор Лапін на Цензор.НЕТ. - По-перше, щодо заробітчан - для них це лише додаткова печатка в документі. Якщо для них не принципово, що вони працюють в агресора, то ставлять печатку і спокійно працюють далі. Відкриваючи візу, Росія підтверджує відсутність претензій до громадянина. Тому він в перспективі не стане заручником, якого захочуть обміняти на сепаратиста. І тут хочу ще додати, що трохи цинічною виглядає турбота про людей, які на заробітках, а доля наших хлопців в окопах не так турбує тих, хто проти запровадження візового режиму з РФ».

Telegram Channel