Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ЗАРОБЛЯВ НАВІТЬ НА ПІДЛІТКАХ

Двоє вихованців Любомльського професійного ліцею серед білого дня влаштували бійку навпроти райвідділу внутрішніх справ...

Двоє вихованців Любомльського професійного ліцею серед білого дня влаштували бійку навпроти райвідділу внутрішніх справ.
Коли їх затримали міліціонери, то виявилося, що 17-річні хлопчаки були нетверезі. Вони ж і розповіли, що самогонку купили в чоловіка, який мешкає у Любомлі. Правоохоронцям лишилось нанести візит до “благодійника”. Ним виявився 44-річний Володимир Б., постійної роботи не має. Торгує трунком не вперше. Виробництво оковитої поставив “на широку ногу”. Міліціонери знайшли в його помешканні дві столітрових бочки самогонної закваски, інше причандалля для виготовлення пійла. Як заявили затримані підлітки, дорогу до “дяді” знали й інші товариші по навчанню.
На торговця оковитою складено протокол. Проти нього порушено кримінальну справу, яка вже надійшла до районного суду. Санкція статті 203 (ч. 1) Кримінального кодексу передбачає за такі діяння штраф до 1700 гривень.
Олександр ХОМЕНЧУК.
Telegram Channel