Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

НАГОРОДИ: ВІДЗНАКИ ЗА ВІДВАГУ

Наша газета інформувала читачів про те, як було виявлено і знешкоджено авіаційні бомби часів Великої Вітчизняної війни поблизу міста Ковеля...

Наша газета інформувала читачів про те, як було виявлено і знешкоджено авіаційні бомби часів Великої Вітчизняної війни поблизу міста Ковеля.
За особисту мужність, самовіддані і професійні дії міністр з питань надзвичайних ситуацій генерал-полковник внутрішньої служби Григорій Рева нагородив відзнакою МНС України “За відвагу в надзвичайній ситуації” першого ступеня заступника командира Ігоря Горбатюка та начальника групи піротехнічних робіт 22 окремого аварійно-рятувального загону (м. Рівне) Ярослава Киричка.
Відзнакою МНС України “За відвагу в надзвичайній ситуації” другого ступеня нагороджені начальник СДПЧ-4 міста Ковеля Борис Андріюк, командир відділення — водій цієї ж СДПЧ Володимир Мінкевич, водолаз Волинської пошуково-рятувальної служби Сергій Ткачук, кранівник ВАТ “Ковельагропостач” Степан Устимук.
Почесною грамотою МНС відзначено водія-сапера Володимира Мединського та заступника начальника групи піротехнічних робіт 22 окремого аварійно-рятувального загону (м. Рівне) Володимира Портуся.
Працівники Міністерства надзвичайних ситуацій працювали в умовах, прирівнених до військових дій. Як вияв вдячності ковельчан на День міста буде присвоєно спеціальне звання “Почесний громадянин міста Ковеля” Ігорю Горбатюку.
Telegram Channel