Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

СУМНА ВЕРСІЯ, НА ЖАЛЬ, ПІДТВЕРДИЛАСЬ

Наша газета вже повідомляла про те, що на Павлівському озері, котре належить сільськогосподарському виробничому кооперативу “Порицький” Іваничівського району, вночі безслідно зникли два сторожі, котрі охороняли водойму від браконьєрів...

Наша газета вже повідомляла про те, що на Павлівському озері, котре належить сільськогосподарському виробничому кооперативу “Порицький” Іваничівського району, вночі безслідно зникли два сторожі, котрі охороняли водойму від браконьєрів.
Не хотілося вірити, але головна версія, яка розглядалась, була пов’язана із загибеллю людей.
Наступного дня вона, на жаль, підтвердилась. У воді було знайдено труп одного з чоловіків. Ще через добу — другого. На тілах обох слідів насильницької смерті не виявлено. До речі, утоплеників дістав з дна озера 79-річний житель села Литовеж Іваничівського району Іван Пучковський, який за своє життя витягнув понад двісті чоловік, життя котрих обірвалось у водоймах (про це нещодавно писала газета “Волинь”).
Як повідомив нам по телефону слідчий Іваничівської райпрокуратури Юрій Шавук, згідно з попередніми даними обидва сторожі на службовому човні випливли на озеро, щоб переконатись, чи не орудують на водоймі браконьєри. Як розповідають свідки, того вечора був шквальний вітер, на озері гуляли великі хвилі. Цілком ймовірно, що човен міг перекинутись, і 44-річний Олексій Матвійчук та 32-річний Микола Редько, які жили по сусідству в селі Клопочин, так до берега і не дістались.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel