Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

МЕНЮ ДЛЯ ЗАЛИЦЯЛЬНИКІВ

Український борщ і хрін, заправлений буряковим соком, сексологи відносять до афродізіаків — продуктів, що благотворно впливають на наші сексуальні можливості...

Український борщ і хрін, заправлений буряковим соком, сексологи відносять до афродізіаків — продуктів, що благотворно впливають на наші сексуальні можливості. Виявляється, навіть насіння соняшника може стати чудовим стимулюючим засобом, якщо вживати його регулярно і в потрібній кількості.
Спеціалісти доводять, що в нашому щоденному меню є немало потужних афродізіаків — продуктів, які стимулюють сексуальне збудження. Один з народних рецептів — пиво із сметаною. Змішувати ці продукти, звичайно, не варто. Але пиво, як слабоалкогольний продукт, — непоганий стимулятор. Правда, тут головне знати міру. Так само, як і бокал червоного вина посилює сексуальний потяг. А сметану з давніх-давен додавали в різні страви, щоб посилити сексуальний потенціал. Наприклад, хрін із сметаною. Рецепт його простий: натирається корінь хрону, а потім додаються спеції і сметана. Сметана, особливо нежирна, необхідний для статевих гормонів білок, а хрін містить велику кількість цинку. Від наявності цієї речовини в організмі залежить чоловіча сила.
Червоний буряк, так само, як і хрін, багатий цинком. Отож наш звичний міцний хрін — дуже потужний стимулятор. Багато цинку у квасолі, моркві, цибулі, кропі. А саме всі ці продукти входять в склад нашої національної страви — борщу. Те ж саме можна сказати про звичайне насіння соняшника. Про силу його знали з давніх часів. Знатні вельможі утримували спеціальних жінок, які очищали зернятка і слідкували за тим, щоб хлопчик до шістнадцяти років з’їдав пригорщу зерен щоденно. В насінні багато цинку. А магнію (будівельного матеріалу для багатьох гормонів) в ньому в шість разів більше, ніж у житньому хлібі. Крім того, білок насіння містить амінокислоти, необхідні саме мужчинам. Правда, вищесказане не означає, що коли ви будете їсти тільки борщ і насіння соняшника, то станете статевим гігантом. Просто ваш організм буде одержувати достатню кількість речовин для підтримки чоловічої сили.
А ось сало не відноситься до афродізіаків. Але це можна сказати про страви, які готуються із внутрішніх органів поросят. До того ж вони зустрічаються тільки в українській кухні. Наприклад, ковбаса-кров’янка — цей продукт також насичений цинком, а ще фосфором — другою найважливішою речовиною, що впливає на статеву функцію людини. До речі, багато цього елементу і в часнику, без якого неможливо приготувати пампушки. У пампушках з чистого пшеничного борошна фосфору не менше, ніж в мигдалі чи арахісі.
Багато фосфору і білка також у грибах. Але, мабуть, найлегендарнішим з них є трюфельний гриб. Колись він ріс і в нашій місцевості. А зараз найбільш знаменитий французький чорний трюфель. Французи впевнені, що цей гриб є відмінним засобом пробудження бажання: жінку робить люб’язнішою, а мужчину таким, що швидше закохується. Правда, варто нагадати про ціну: у Франції кілограм чорного трюфеля коштує близько тисячі євро, а білого — 1500. Секрет цього гриба, що росте під землею, полягає в тому, що корисних речовин він містить в п’ять-шість разів більше, ніж будь-який інший гриб.
А ось якщо доведеться покуштувати страв азіатської кухні, не відмовляйтесь від кінської ковбаси. Конина взагалі набагато корисніша за інше м’ясо — вона переварюється всього за три години, в той час як свинина — за сім-вісім годин, а яловичина— більш як за 12. Кінське м’ясо містить велику кількість повноцінного білка і амінокислот, дуже корисних для мужчин. З екзотичних продуктів корисні авокадо та фініки. Одне слово, шлях до серця мужчини дійсно лежить через шлунок.
Telegram Channel