Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

ВИСОКИЙ КЛАС ВОГНЕБОРЦІВ

У Луцьку відбулись щорічні змагання з пожежно-прикладного спорту серед вогнеборців-рятувальників Волині. В чемпіонаті взяли участь 24 команди з усіх районів та міст області...

У Луцьку відбулись щорічні змагання з пожежно-прикладного спорту серед вогнеборців-рятувальників Волині. В чемпіонаті взяли участь 24 команди з усіх районів та міст області.
Організатором чемпіонату виступило управління МНС області та добровільне пожежне товариство. Учасники особисто-командного чемпіонату змагались в п’яти видах: підйом по штурмовій драбині у вікно четвертого поверху та підйом по висувній драбині у вікно третього поверху навчальної башти, подолання 100-метрової смуги з перешкодами, пожежна естафета 4 х 100 м, бойове розгортання від пожежного автомобіля. Паралельно з цими змаганнями відбувся огляд пожежно-рятувальної техніки частин.
Серед команд професійної пожежної охорони області першість виборола команда 30-ї частини з селища Голоби. Друге місце посіли пожежні 34-ї частини з Ковеля, а третіми були рожищенські вогнеборці. Найкраще дбають про стан пожежно-рятувальної техніки в пожежних частинах №1 та №3 Луцька, селищ Шацьк, Торчин та міста Ківерці. Найгірший стан техніки в професійній пожежній частині №32 Луцька та ППЧ-34 Ковеля.
Переможці та призери змагань отримали цінні подарунки. Спортсмени, які показали найкращі результати, увійдуть до збірної команди Волині і поміряються силами з представниками з інших областей через місяць на літньому чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту, що відбудеться в Харкові.
Володимир НЕСТЕРОВ.
Telegram Channel