Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Сім'ї, що опинилися у складних життєвих обставинах, отримали особливі подарунки до Нового року

Волинь-нова

Сім'ї, що опинилися у складних життєвих обставинах, отримали особливі подарунки до Нового року

Учора відбулася благодійна акція Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради та ВОБФ «Дитяча місія. Україна»


Окрім продуктових наборів від ВОБФ “Дитяча місія. Україна”, на них чекали смаколики від Луцького міського голови Миколи Романюка та зроблені власноруч пакунки від їхніх ровесників із Німеччини.



Захід відвідали 80 сімей, у яких виховуються 146 діток, що потребують особливої уваги та соціальної підтримки, йдеться на сайті Луцької міської ради.


Для них підготували новорічні подарунки. Окрім продуктових наборів від ВОБФ “Дитяча місія. Україна”, на них чекали смаколики від Луцького міського голови Миколи Романюка та зроблені власноруч пакунки від їхніх ровесників із Німеччини.


Із новорічними та різдвяними святами малечу та їх батьків від імені міської влади привітали директор Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан та директор департаменту соціальної політики Луцької міської ради Тетяна Книш. Вони побажали усім міцного здоров'я, добра, злагоди, миру та затишку в оселях. Потому вручили новорічні подарунки та продуктові набори дітям та їхнім батькам.

Telegram Channel