Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Провіз у літаку з Донбасу до Голландії… уламки літака

А також – «ймовірні людські останки»

В аеропорту «Скіпхол» у Нідерландах поліція вилучила в нідерландського журналіста, який знімав документальний фільм у Донецьку, уламки літака МН17.


Про це повідомляє wz.lviv.ua з посиланням на NLTimes.


Поліція Нідерландів вилучила певну кількість деталей, пов’язаних з МН17, включаючи ймовірні людські останки, в журналіста-фрілансера Мікеля Спеккерса в аеропорту «Скіпхол».



Мікель Спеккерс відмовився передати охоронцям правопорядку відзнятий ним на місці падіння літака МН17 фотографічний та відеоматеріал.



Як прокоментували в Генеральній прокуратурі Нідерландів, «різні сумки з металевими частинами та об’єктом, який може бути людськими останками», потраплять на експертизу «якнайшвидше».


За словами журналіста, він поїхав до України, щоб зняти документальний фільм про нинішнє життя в Донецьку. Водночас, на місці катастрофи МН17 йому вдалося знайти уламки літака, які він вирішив привезти в Нідерланди «для пошуку відповідей на гострі питання».


Поліція також зазначила, що Мікель Спеккерс відмовився передати охоронцям правопорядку відзнятий ним на місці падіння літака МН17 фотографічний та відеоматеріал.

Telegram Channel