Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Арештовані напали на охорону Лук’янівського СІЗО

Під час конфлікту будівлю оточила поліція

 «Кажуть, в Лук’янівському СІЗО ЧП. Колишні бійці «Торнадо» напали на охорону. Поки без деталей, але поліціі туди приїхало багато», – написав волонтер Роман Сініцин на своїй сторінці у Facebook.


Інформацію про напад «Українській правді» підтвердив також речник Нацполіції Ярослав Тракало.


Він повідомив, що, за попередньою інформацією, між арештантами, яких доставили після засідання суду, та конвоєм виник конфлікт у будівлі СІЗО. Один із ув’язнених завдав собі тілесних ушкоджень і наразі під охороною доставлений до медзакладу.



За попередньою інформацією, між арештантами, яких доставили після засідання суду, та конвоєм виник конфлікт у будівлі СІЗО.



Під час конфлікту будівлю СІЗО оточувала поліція задля того, щоб забезпечити порядок.


Водночас Тракало не зміг ані спростувати, ані підтвердити інформацію про те, що ув’язнені є бійцями роти «Торнадо». Він зазначив, що цю інформацію можуть повідомити лише у Мін’юсті.


Пізніше речник Нацполіції повідомив, що усі арештовані вже перебувають у камерах – конфлікт вичерпано. За фактом нападу внесена інформація до ЄРДР.


Як відомо, командира роти патрульної служби міліції особливого призначення «Торнадо» ГУМВС України в Луганській області Руслана Оніщенка, а також 11 бійців роти обвинувачуть у вчиненні низки злочинів у складі злочинної організації, у тому числі тяжких та особливо тяжких.


Судові засідання неодноразово зривали прихильники «торнадівців».

Telegram Channel