Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

У ПРОКУРАТУРІ ОБЛАСТІ: ЧИНОВНИКІВ ВИПРАВДАНО

29 квітня 2003 року прокуратурою області було направлено для розгляду до Луцького міського суду кримінальну справу за обвинуваченням у нецільовому використанні бюджетних коштів...

29 квітня 2003 року прокуратурою області було направлено для розгляду до Луцького міського суду кримінальну справу за обвинуваченням у нецільовому використанні бюджетних коштів при придбанні легкового автотранспорту колишнього заступника голови облдержадміністрації Жураківського О. Г., начальника управління соціального захисту населення облдержадміністрації Воронюк Л. С. та завідуючої відділом бухгалтерського обліку даного управління Костевич Л. Л.
Однак при слуханні справи судом було враховано як реабілітуючу обвинувачених обставину те, що депутати обласної ради затвердили на сесії зміни до бюджету області, які виникли внаслідок нецільового використання бюджетних коштів при придбанні автотранспорту за рахунок коштів будинків-інтернатів. У зв’язку з цим постановою від 26 березня 2004 року прокуратурою області кримінальну справу в частині обвинувачення Жураківського О. Г. у вчиненні ним зловживання службовим становищем та у використанні бюджетних коштів не за цільовим призначенням було закрито на підставі п. 2 ст. 213 КПК України за недоведеністю його участі у вчиненні злочинів.
Кримінальна справа по обвинуваченню Воронюк Л. С. та Костевич Л. Л. Луцьким міськрайсудом закрита на підставі п. 2. ст. 6 КПК України у зв’язку з декриміналізацією діяння.
Прес-центр прокуратури області.
Telegram Channel