Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Президент передав автомобіль родині, в якій народилося одразу п'ятеро дітей (фото)

Волинь-нова

Президент передав автомобіль родині, в якій народилося одразу п'ятеро дітей (фото)

Це сталось під час учорашньої робочої поїздки Петра Порошенка до Одеської області

Ця унікальна не тільки для Одеси, а й всієї Україні подія сталась 24 червня 2016 року. Одеситка Оксана Кобелецька народила в один день п’ятьох дітей: двох дівчаток та трьох хлопчиків. Хлопчиків назвали Денис, Владислав та Давид, дівчат – Олександра та Дарина. Окрім п’ятьох немовлят, Оксана з чоловіком Сергієм виховують трирічну доньку Алісу.



У подарунок від міської влади сім’я отримала п’ятикімнатну квартиру.



У подарунок від міської влади сім’я отримала п’ятикімнатну квартиру, де було зроблено ремонт та закуплено меблі.«Ви – унікальна родина. Ми довго думали, що вам подарувати щоб привітати зі святами і подарувати те, що потрібно для такої великої родини. Квартира у вас уже є – хороша і з гарним видом. Тому у нас для вас сюрприз – ми вирішили подарувати вам мікроавтобус», - сказав Петро Порошенко. Президент передав ключі від автомобіля «Peugeot Expert Tepee 2.0 HDi»


«У мене четверо дітей. Я вам скажу – це непросте завдання», - поділився Президент. Глава держави за кермом мікроавтобуса разом з подружжям Оксани Кобелецької і Сергія Семенова також проїхався по подвір’ю та поспілкувався з мешканцями будинку, повідомляє сайт Президента України.


 

Telegram Channel