Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ДАНИНА МОДІ ЧИ ДЕМОНСТРАЦІЯ СВОЇХ ПРИНАД?

Літньої спекотної пори ми бачимо на вулицях багато дівчат, про яких швидше можна сказати, що вони напівроздягнені, ніж одягнені...

Літньої спекотної пори ми бачимо на вулицях багато дівчат, про яких швидше можна сказати, що вони напівроздягнені, ніж одягнені. Що ж, така мода, і вже нікого не шокує відкритий живіт чи відверто оголений бюст, ноги. Тим часом, виявляється, серед цих “напівроздягнених” представниць жіночої статі можуть бути не лише жертви моди, а й ексгібіціоністки,— ті, хто спеціально демонструє свої принади.
З приводу ексгібіціоністок, як дослідили спеціалісти, в чоловічому середовищі існує декілька міфічних уявлень. Одні вважають, що це якісь ненаситні маніячки, які зваблюють своїм виглядом все нових і нових мужчин. Другі дотримуються думки, що ці жінки, навпаки, холодні і прагнуть компенсувати свою холодність зовнішньою сексапільністю. Але ті й інші ставляться до ексгібіціоністок позитивно: напівоголені жінки на вулицях, в транспорті, на роботі підбадьорюють, пробуджують сексуальні фантазії. Вони задовольняють одну з головних потреб сильної статі — потребу споглядати оголене жіноче тіло.
До речі, багато психоаналітиків вважають, що в основному жінки, які демонструють своє тіло, роблять це зовсім не для того, щоб пробудити в мужчинах захоплення і естетичну насолоду, як стверджують вони самі. Навпаки, виключно, щоб пробудити в них бажання, пристрасть і, добившись всього цього, залишити мужчину незадоволеним. Свою думку ці спеціалісти обгрунтовують тим, що, згідно з дослідженнями, у 40 відсотків ексгібіціоністок був холодний, такий, що відштовхував їх, батько, якому вони тепер хочуть помститись. Більшість з них — із сімей, де батько покинув матір. Дослідження також показали, що жінки, які оголюються, дійсно страждають нестачею сексуального потягу.
До речі, як стверджують спеціалісти, для звичайної молодої жінки згвалтування — травма на довгі роки. Ексгібіціоністка забуває про це на третій день. Вона розповідає про згвалтування так, ніби її просто ... штовхнули в автобусі. А необхідність в деяких випадках одягатися, як кажуть, пристойно, сприймається цими жінками, як справжнє катування. Такі жінки просто покидають хорошу роботу через те, що не можуть одягатися так, як їм подобається.
При тому, що мужчини, дивлячись на них, захоплюються, ексгібіціоністки не сприймаються ними, як “об’єкт для серйозних стосунків”, а лише, як сексуальні партнерші, з якими добре провести декілька вечорів. Та вони, як правило, і не прагнуть ні до заміжжя, ні до материнства, адже це заважатиме їм пробуджувати сексуальні почуття у мужчин. Звичайно ж, рідним і друзям вони невтомно повторюють, що хочуть створити сім’ю, але на практиці нічого для цього не роблять.
Втім, дехто закохується, виходить заміж і ... потрапляє в поле зору психотерапевтів. Їх приводять на прийом чоловіки, які через свою наївність думали, що, вийшовши заміж, жінка поводитиме себе інакше, і помилились. Адже незабаром виявили, що кохана дружина не тільки, як і раніше, крикливо одягнута, але й одержує найбільше задоволення, збуджуючи незнайомих мужчин. Крім того, беручи до уваги зовнішній вигляд своїх наречених, майбутні чоловіки вважали їх “секс-бомбами”, та незабаром усвідомили, що дружина до інтимного життя практично байдужа. Шлюби ексгібіціоністок тривають недовго, вони залишаються самотні і в зрілому віці, коли перестають ловити на собі спраглі погляди мужчин, поринають у пригніченість, а то й депресію. Живуть тихо й одноманітно, адже ніяких інших інтересів у них, як правило, нема.
Telegram Channel