Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
П’яний рівнянин сів за кермо – і посунув на перехожих (фото)

Волинь-нова

П’яний рівнянин сів за кермо – і посунув на перехожих (фото)

Інцидент мав місце на вулиці Волинської Дивізії

Завдяки небайдужим громадянам патрульні виявили нетверезого водія, повідомляє Патрульна поліція Рівногоу Facebook:


„Вчора, близько 23-ї години, під час патрулювання на вулиці Волинської Дивізії, інспектори отримали повідомлення від громадянки про те, що біля під’їзду неподалік відбувається бійка.



Саме він керував даним транспортним засобом, їхав по доріжці біля будинку та ледь не збив чоловіка, з яким згодом і зав’язалася бійка через це.



Охоронці порядку прибули на місце події, виявили двох чоловіків. Один з них лежав на снігу, а іншій був неподалік біля під’їзду. Обоє мали тілесні ушкодження, тому патрульні викликали для них швидку медичну допомогу. Проте, після огляду лікарів від госпіталізації вони відмовилися.


Інспектори з'ясували, що один з учасників конфлікту – водій автомобіля Volkswagen. Очевидці повідомили та надали письмові пояснення про те, що саме він керував даним транспортним засобом, їхав по доріжці біля будинку та ледь не збив чоловіка, з яким згодом і зав’язалася бійка через це.


Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, проте від перевірки на стан сп’яніння на місці та в медзакладі відмовився. На 34-річного рівнянина патрульні склали протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 3 ст. 122 КУпАП (порушення правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху)”.

Telegram Channel