Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ВЕТЕРАНИ ОСТАННЬОГО ПРИЗОВУ ЗНОВУ НА БЕРЕГАХ ВОЛГИ

Нещодавно делегація волинян, скориставшись із запрошення, знову побувала у Саратовських приволзьких степах, у тих місцях, де споруджували цей історичний газопровід, де залишили на вічний спочинок десятки своїх земляків-побратимів — учасників останнього воєнного призову...

Нещодавно делегація волинян, скориставшись із запрошення, знову побувала у Саратовських приволзьких степах, у тих місцях, де споруджували цей історичний газопровід, де залишили на вічний спочинок десятки своїх земляків-побратимів — учасників останнього воєнного призову.
На Меморіальному комплексі та на могилах у Татіщево й Нікольському ми поклали квіти та вінки, а також відслужили панахиду.
Ось уже тринадцять літ обласна організація ветеранів останнього воєнного призову підтримує тісні зв’язки з об’єднанням “Югтрансгаз”. Останнім часом до керівництва цією організацією прийшли нові люди. Але молодий, енергійний генеральний директор Леонід Чорнощоков зустрів нас так само привітно й гостинно, як і його попередник. А з головою профкому Тамарою Морозовою ми зустрічаємося, як давні щирі друзі. Адже Тамара Іванівна не раз бувала і на Волині, особисто знає багатьох наших ветеранів.
У Саратові лучани Олексій Плахтій, Олексій Гордіюк та автор цих рядків мали змогу відвідати театри й музеї, побувати на місці приземлення першого космонавта Юрія Гагаріна у м. Енгельсі, здійснити прогулянку Волгою, зустрітися з трудовими колективами та діаспорою.
У вересні нинішнього року виповниться 60 років нашого призову до лав армії, яка ще воювала тоді на фронтах Другої світової. Хотілося б, щоб цю дату разом із нами на Волині відзначили й наші щирі друзі із саратовського “Югтрансгазу”.
Олександр БАГНЮК.
Telegram Channel