Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ТАЙСОН У НОКАУТІ

Вимушене повернення на ринг Тайсона, який, як кажуть, по самі вуха вліз у борги, нічого доброго “залізному” Майку не принесло. У четвертому раунді бою, котрий відбувся в американському Луїсвіллі, він був нокаутований англійцем Денні Уільямсом...

Вимушене повернення на ринг Тайсона, який, як кажуть, по самі вуха вліз у борги, нічого доброго “залізному” Майку не принесло. У четвертому раунді бою, котрий відбувся в американському Луїсвіллі, він був нокаутований англійцем Денні Уільямсом.
У першому раунді британець, який явно нервував, ледве не впав під сильними ударами суперника, але вистояв і зумів утихомирити Тайсона. Успіх же Уільямсу принесла серія ударів у четвертому раунді, після яких Майк опустився на підлогу і уже не зміг самостійно піднятись.
Як стало відомо, Майк отримав у ході поєдинку серйозну травму лівого коліна. Медичне обстеження, проведене відразу після бою, виявило складний розрив менікса. Отож, необхідне хірургічне втручання . Очевидно, ця травма була отримана боксером ще наприкінці першого раунду і протягом подальшого часу заважала йому пересуватись по рингу і вкладатися в удари. В аеропорт Тайсона було доставлено у кріслі-візку, і піднімався він у літак по трапу з допомогою милиць і сторонніх людей.
Нині Майк уже прибув до свого будинку в Аризоні і у найближчі дні йому буде зроблено операцію, від успішності котрої буде залежати продовження його боксерської кар’єри. Уільямс після перемоги заявив, що наступним його кроком буде завоювання титулу чемпіона світу.
— Я хочу зустрітись з Віталієм Кличком, щоб відібрати у нього чемпіонський пояс,— заявив Денні.
Telegram Channel