Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Окупаційні війська на Донбасі приведено у у повну бойову готовність

У терористичній організації «ДНР» триває мобілізація всіх «силових»" структур

Про це в Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук. За його даними, з відпусток були відкликані всі бойовики, підрозділи приведені в повну бойову готовність. 



З відпусток були відкликані всі бойовики.



"Всі воєнізовані формування "ДНР" та підрозділи "поліції" і "МГБ ДНР" переведені на казармений стан за місцем несення служби до особливого розпорядження. В академії "МВС ДНР" проведені заходи з підготовки до евакуації. Активно проводиться робота з особами, які раніше звільнилися з "правоохоронних органів" і військових формувань "ДНР", з вимогами до повернення на службу", - сказано в повідомленні.
Також у "ДНР" та "ЛНР" всі органи "місцевого самоврядування", "цивільної оборони" та підприємства, що мають спецтехніку, з урахуванням триваючих бойових дій, переведені на режим роботи "підвищена готовність" (цілодобові чергування і повна взаємодія з "МНС" для усунення наслідків надзвичайних подій).
До органів "місцевого самоврядування" Горлівки, Єнакієвого, Дебальцеве з Донецька надійшла вказівка з підготовки до можливої евакуації.

Telegram Channel