Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

У Камені-Каширському постане сквер пам’яті героїв Небесної Сотні

У Камені-Каширському громада вирішила встановити пам’ятний знак на честь Героїв Небесної сотні та загиблих воїнів АТО на Сході України


Голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук запропонував спершу почути з цього приводу думки громадськості, а потім, залучивши фахівців, розробляти проект.



Іван КАПІТУЛА


Днями керівники райдержадміністрації, районної і міської рад спільно з представниками новоствореної громадської організації ветеранів АТО «Побратим» обговорили це питання. У результаті — зупинилися на двох варіантах: створення скверу пам’яті Героїв Небесної сотні та загиблих воїнів АТО на земельній ділянці, що межує із районним центром зайнятості, або ж меморіального комплексу шляхом реконструкції пам’ятного знаку борцям за волю України.


Голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук запропонував спершу почути з цього приводу думки громадськості, а потім, залучивши фахівців, розробляти проект. Він також звернувся до краян активно включитися до обговорення цього питання, підтримати один з варіантів або ж запропонувати власний.


Обговорення триватиме до кінця лютого.


 

Telegram Channel