Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ПАРТНЕРИ: ПОВАЖАЮТЬ В БЕРЕЖАНЦІ ЛИСТОНОШУ

До редакції зателефонував спеціальний кореспондент Першого Національного каналу в нашій області Віктор Макаров: — Хочу зняти сюжет про сільську листоношу. Може, підкажете адресу найкращої поштарки...

До редакції зателефонував спеціальний кореспондент Першого Національного каналу в нашій області Віктор Макаров:
— Хочу зняти сюжет про сільську листоношу. Може, підкажете адресу найкращої поштарки.

Запропонували колегам-телевізійникам побувати в Горохівському районі, де “Волинь” має найбільше передплатників, познайомитись з начальником райвузла зв’язку Петром Рузаком, якого шанують усі за високі ділові та людські якості.
Звісно ж, Петро Макарович переконаний, що кожна з його листонош варта стати героїнею телеекрана. Як, наприклад, Оксана Власюк з села Бережанка. Метка, привітна до людей, працьовита, співуча. І пошту встигає вчасно рознести, а разом з газетами — ще й ліки, товари першої необхідності, і господиня гарна, і депутат сільської ради.
Хазяйнують Власюки на трьох гектарах землі, тримають дві корови, коня, четверо свиней. Поратися є біля чого. Але Оксана каже, що без улюбленої роботи себе не уявляє. Поштаркою працювала колись її бабця, удвох з дідом несли таку важливу для села службу. І в Оксани є помічник — син Сашко, ще школяр. Та й чоловік нерідко взимку, в непогоду, коника запрягає, щоб підвезти, бо ж до відділення зв’язку в Шкліні не менше п’яти кілометрів. Влітку Оксана добирається велосипедом, якого їй подарувала за добру працю Горохівська райдержадміністрація.
Торік Оксана Власюк їздила до Києва, як переможець акції Укрпошти “Діалог з клієнтом”. Добре працюють і її подруги по відділенню. За словами начальника відділення Лариси Рудусь, у Шкліні й Бережанці “Волинь” передплачують 210 чоловік.
Telegram Channel