Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

Екс-співробітника СБУ засудили до 13 років тюрми за вбивство

Наразі обвинувачений перебуває під вартою

Подільський районной суд м. Києва приговорив екс-співробітника Служби безпеки України (СБУ) до 13 років позбавлення волі за вчинення умисного вбивство. Про це інформує «РБК-Україна», спираючись на повідомлення прес-служби прокуратури міста Києва.



Обвинувачений, на ґрунті тривалих неприязних стосунків, завдав керівнику відомої страхової компанії численних травм, внаслідок яких потерпілий помер.



«Прокурори столичної прокуратури довели перед колегією суддів Подільського районного суду м. Києва вину екс-керівника одного з регіональних підрозділів управління Служби безпеки України у місті Києві та Київській області у скоєнні умисного вбивства», - йдеться у повідомленні правоохоронців. Як зазначається, вбивство сталося на початку 2015 року в одній із квартир будинку на вул. Андріївській на Подолі. «Обвинувачений, перебуваючи в квартирі 49-річного голови правління відомої страхової компанії, на ґрунті тривалих неприязних стосунків завдав останньому численних травм, внаслідок яких потерпілий помер на місці події», - стверджують у прокуратурі.


 





 

Telegram Channel