Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Владика Михаїл із сумом констатував, що про Героїв Небесної сотні починають забувати... (Відеоопитування та фоторепортаж)

Волинь-нова

Владика Михаїл із сумом констатував, що про Героїв Небесної сотні починають забувати... (Відеоопитування та фоторепортаж)

Сьогодні на Меморіалі Вічної Слави в м. Луцьку, в День Героїв Небесної Сотні, волиняни згадували Олександра Бадеру, Сергія Байдовського, Едуарда Гриневича, Юрія Сидорчука, Івана Тарасюка, Віктора Хом’яка, Василя Мойсея та багатьох інших, хто поклав життя під час Революції Гідності

Олександр ДУРМАНЕНКО


Після панахиди, яку відслужив Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, він нагадав усім присутнім про необхідність пам’ятати про все, що відбувалось в ті лютневі дні та відбувається зараз на Сході України, а також з жалем констатував факт поступової втрати уваги до цієї скорботної днини як з боку влади так і суспільства.



Митрополит Михаїл нагадав про необхідність пам’ятати про все, що відбувалось в ті лютневі дні...



  На завершення, обласне та міське керівництво, представники установ і організацій, небайдужі громадяни віддали шану загиблим, поклавши до пам’ятника волинським Героям Небесної сотні квіти.


 


 


 


 



Відео Олега Криштофа та Олександра Пілюка





















Фото Олександра Дурманенка


 

Telegram Channel