Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Відділ для учасників АТО у Луцькій міській раді працює без обідньої перерви

У 2017 році у структурі департаменту соціальної політики Луцької міської ради утворено відділ по роботі з учасниками антитерористичної операції та членами їх сімей, який здійснює прийом вказаної категорії населення в кабінетах 101, 103

Для надання консультацій та підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей в департаменті діють телефони гарячої лінії 284165, 728205. Для зручності відвідувачів відділ працює без обідньої перерви.
Працівниками відділу постійно проводиться інформаційно-роз'яснювальна робота для демобілізованих учасників антитерористичної операції щодо надання пільг, переваг та соціальних гарантій, передбачених чинним законодавством України.



У рамках співпраці з департаментом ЦНАП щовівторка та щочетверга з 08.00 до 09.00 учасники антитерористичної операції мають змогу позачергово виготовити закордонний паспорт.



Щосереди у відділі ведеться прийом з питань включення у “Програму забезпечення житлом на умовах співфінансування на 2017-2019 роки”.
У рамках співпраці з департаментом ЦНАП щовівторка та щочетверга з 08.00 до 09.00 учасники антитерористичної операції мають змогу позачергово виготовити закордонний паспорт. Попередній запис ведеться у відділі по роботі з учасниками антитерористичної операції та членами їх сімей. Щочетверга та щоп'ятниці проводиться прийом щодо реєстрації та зняття з місця проживання (прописка-виписка).
У департаменті соціальної політики відбуваються психологічні тренінги для сімей учасників АТО. Учасниками таких заходів перважно є дружини військовослужбовців. Окрім цього, для їхніх дітей організовують цікаве дозвілля. Перша зустріч була проведена 22 лютого 2017 року за участі психолога Олени Звєрєвої та спільно з працівниками Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
За словами секретаря міської ради Юлії Вусенко, уже багато міст України створили подібні відділи у місцевих департаментах соціальної політики, наслідуючи приклад міста Луцька ,інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Telegram Channel