Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Горохівщині до 120 учнів інтернату завітали незвичні гості (Фото)

Волинь-нова

На Горохівщині до 120 учнів інтернату завітали незвичні гості (Фото)

Історія, коли Миколай приходить не тільки 19 грудня

ХРИСТИНА ПЕЦУХ, студентка Горохівського коледжу Лльвівського національного аграрного університету, прихожанка храму Різдва Христового м. Горохів


Щоб подарувати радість усім школярам, які живуть і навчаються у ЗОШ І-ІІІ ступеня-інтернаті селища Сенкевичівка, до них учасники православного молодіжного клубу «Лотос» храму Різдва Христового міста Горохова  Української Православної Церкви  завітали з цікавими майстер-класами і гарними подарунками.






Спільна творча праця та весело проведений час залишать дітям на згадку незабутні враження від цієї зустрічі.



У світлому і затишному навчальному закладі, як удома, почуваються 120 хлопчиків і дівчаток. І нас зустріли, привітно.  Поспілкувавшись із  дирекцією школи-інтернату, духівник молодіжки, в.о. настоятеля Храму Різдва Христового міста Горохів  отець Андрій Гаврилюк провів із дітворою  бесіду духовного змісту і розповів декілька повчальних історій, які школярам обов’язково знадобляться на життєвих стежинах.  Після знайомства з молодими активістами діти з радістю взялися опановувати творчі вміння гостей. Православна юнь провела декілька цікавих конкурсів для учнів і навчала їх малюванню, виготовленню різноманітних паперових виробів, гарному плетінню волосся, бісероплетінню тощо.  



Спільна творча праця та весело проведений час залишать дітям на згадку незабутні враження від цієї зустрічі. А ще нам цікаво було дізнались про їх мрії, про професії, які хочуть здобути. Ми щедро роздали свої солодкі подарунки. Вдячні погляди та усмішки на обличчях вихованців Сенкевичівської школи-інтернату були нам найкращою нагородою за зроблену від щирих сердець хорошу справу!


 Фото учасників молодіжки.

Telegram Channel