Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ТАЛАНТИ: З МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ — У МУЗИЧНУ АКАДЕМІЮ

Про успіхи обдарованого юного музиканта Павла Степаненка не раз сповіщала наша газета...

Про успіхи обдарованого юного музиканта Павла Степаненка не раз сповіщала наша газета. У своїх шістнадцять років він став лауреатом 20 міжнародних престижних конкурсів, які проходили в Італії, Швейцарії, Німеччині, Австрії, Словаччині, Польщі, інших країнах.
Цьогоріч Павло закінчив загальноосвітню школу №10 і водночас музичну школу № 1 по класу баяна в місті Луцьку. Подав документи на вступ до Львівської державної музичної академії імені М. Лисенка і створив прецедент. Адже в академію приймають виключно випускників музичних училищ. Нашому обдарованому землякові зробили виняток. Павло блискуче склав п’ять екзаменів і його зарахували студентом І курсу оркестрового факультету на державне навчання.
Радощам не було меж. Павло вважає це найбільшим успіхом у своїй музичній кар’єрі і особливо завдячує в цьому своїй викладачці по класу баяна з музшколи №1 Оксані Удот (на пам’ять удвох вони сфотографувалися). Пані Оксана три роки тому закінчила з відзнакою ту ж академію, а тепер підготувала собі туди гідну зміну. Після академічного навчання Павло мріє про аспірантуру, а наразі готується до двох міжнародних музичних конкурсів, які невдовзі відбудуться в Польщі і Німеччині.
Telegram Channel