Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Донна із «Беверлі Гіллз» стала мамою... вп’яте

Волинь-нова

Донна із «Беверлі Гіллз» стала мамою... вп’яте

Акторка повідомила про поповнення в родині

Американська актриса Торі Спеллінг, котра прославилася завдяки ролі у серіалі "Беверлі Гіллз", народила вп'яте, повідомляє ТСН.


Радісну звістку багатодітна матуся сповістила численним фанам на сторінці у блозі, підкріпивши допис зворушливою світлиною із ручкою малечі.



"Я так шалено люблю мого чоловіка та наших дітей. Думка про те, що їх стане більше – це справжнє благословення".



"Ми раді оголосити про народження нового члена сім'ї МакДермотт. Це справжнє благословення!" - поділилася Спеллінг радістю із прихильниками.


43-річна зірка та її чоловік Дін МакДермотт назвали новонародженого хлопчика Бо Дін МакДермотт.


До слова, на передпологову вечірку Торі витратила близько сорока тисяч долларів.


Видання People додає: син пари народився близько другої ночі другого березня із вагою 2,6 кілограма та зростом у 47 сантиметрів.
Нагадаємо, Торі Спеллінг та Дін МакДермотт є багатодітними батьками. Окрім новонародженого хлопчика пара виховує двох спільних доньок – 8-річну Стеллі, 5-річну Хетті. А також двох синів – 9-річного Ліама та 4-річного Фінна.


"Цей малюк з'явився в найкращий час. Ніщо ніколи не буває ідеальним, але я так шалено люблю мого чоловіка та наших дітей. Думка про те, що їх стане більше – це справжнє благословення", - ще під час п'ятої вагітності сказала про майбутнього малюка Спеллінг. 

Telegram Channel