Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Україна знову потрапила до списку найбільш «піратських» країн

Міжнародний альянс інтелектуальної власності включив Україну в Priority Watch List 2017 - список «піратських» країн

В офіційному звіті альянсу вказано, що проблеми з інтернет-піратством в Україні завдають серйозного економічного збитку США, передає ZAXID.NET.



Крім України потрапили також Китай, Чилі, Індія, Мексика, Росія, Тайвань та В'єтнам.



У списку Міжнародного альянсу інтелектуальної власності цьогоріч крім України потрапили також Китай, Чилі, Індія, Мексика, Росія, Тайвань та В'єтнам.


Слід зазначити, що Міжнародний альянс інтелектуальної власності (МАІВ) - коаліція приватного сектору, заснована в 1984 для представлення авторсько-правових галузей виробництва США і у двосторонніх та багатосторонніх зусиллях для поліпшення міжнародного захисту матеріалів, захищених авторським правом. До альянсу входить сім торгових асоціацій, кожна з яких представляє значний сегмент авторсько-правової спільноти США.


Нагадаємо, у грудні 2016 року Генеральна прокуратура заблокувала роботу одного з відомих українських сайтів, власників якого запідозрили у піратстві.


Як повідомлялося, у листопаді департамент кіберполіції Національної поліції припинив діяльність сайту FS.to, а найбільший торрент-трекер України Torrents.Net.UA закрився на невизначений термін. Окрім того відомий український файлообмінник EX.UA з 1 грудня також припинив діяльність і продає свій домен за $1 млн.

Telegram Channel