Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Німеччина презентувала українським рятувальникам сучасне обладнання

Пневмокаркасні намети, генератори, пожежні рукави передав Уряд ФРН для Державної служби з надзвичайних ситуацій України

«Українські рятувальники отримали 100 тисяч метрів пожежних рукавів та 1,5 тисячі касок, закуплених в рамках реалізації проекту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями», що виконується Німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) на замовлення Уряду Німеччини», – повідомляє Урядовий портал.



Така підтримка є ознакою солідарності з Україною в нелегкі для неї часи.



«... Німецьке товариство міжнародного співробітництва також передало п'ять пневмокаркасних наметів та два дизельні генератори потужністю 600 кВт, що вже доправлені до міста Авдіївки і виконують завдання за призначенням», - йдеться в повідомленні.


Церемонія передачі відбулася в Києві 3 березня.


Уповноважена з питань співробітництва Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні Даніела Бергельт зазначила, що така підтримка є ознакою солідарності з Україною в нелегкі для неї часи.


Від імені Державної служби з надзвичайних ситуацій за підтримку й плідну взаємодію уряду Німеччини та GIZ подякував заступник голови ДСНС Руслан Білошицький. «Ця допомога є надзвичайно важливою для нашої служби», – зазначив він.



Telegram Channel