Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Ле Пен: Путін нічого не зробив, щоб його називати вбивцею

Кандидат на пост президента Франції, лідер партії «Національний фронт» Марін Ле Пен, яку фінансує Путін, вважає, що президент Росії не є вбивцею

Під час інтерв'ю журналіст телеканалу «CBS News». Андерсон Купер поставив Ле Пен те саме питання, яке нещодавно було поставлене президентові США Дональду Трампу, про те, як вона ставиться до Росії і Путіна. У відповідь Ле Пен заявила, що не вірить в загрозу Росії для Європи. Після того, як журналіст уточнив питання, навівши, як приклад, військове вторгнення Росії в Україну і анексію Криму, лідер французьких націоналістів заявила, що загрозою для Європи є холодна війна з нею, яка «штовхає Росію в руки Китаю», повідомляє "Українськ аправда". 



Ле Пен заявила, що не вірить в загрозу Росії для Європи



Нарешті Купер, назвавши Путіна вбивцею, запитав, чи не становить Росія загрозу для Франції та інших країн в регіоні. "Ні, я не вірю, що це так. Нічого Володимир Путін не зробив такого, щоб змусити мене прийти до такого висновку", - відповіла Ле Пен.
На питання, чи не впливає на її думку про Путіна той факт, що три роки тому російський банк видав на фінансування партії "Національний фронт" 11 млн доларів, Ле Пен заявила, що у неї немає ніяких зобов'язань перед Росією, крім виплат по кредиту.

Telegram Channel