Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Унікальна фотовиставка, присвячена Володимиру Івасюку, відкрилася у Рівному

У рамках арт-проекту "Весна Івасюка" у Рівнененському міському будинку культури відбулося відкриття виставки "Батько і син", присвяченої одному з найвідоміших творців української естрадної музики




У Виставковій залі представлена унікальна експозиція фотоматеріалів та документів з Чернівецького 



На відкриття виставки завітали рідні та близькі легендарного Володимира Івасюка, зокрема рідні сестри Оксана Івасюк та Галина Криса (Івасюк) із чоловіками



меморіального музею ім. В.Івасюка, які відображають становлення митця та витоки його творчих та світоглядних позицій, повідомляє "Голосно". 


На відкриття виставки завітали рідні та близькі легендарного Володимира Івасюка, зокрема рідні сестри Оксана Івасюк та Галина Криса (Івасюк) із чоловіками, а також директор Чернівецького меморіального музею ім. В.Івасюка Мирослав Лазарук – письменник, журналіст, критик, мистецтвознавець. Гості ділилися спогадами, нетамованим болем утрати, щирим захопленням феноменом Івасюка і разом із рівнянами віддали шану одному з найвидатніших українських музикантів, який за своє коротке життя написав більше ста пісень мовою держави, яка ще не існувала на карті, але була викохана і виплекана у його серці. 


На протилежному боці виставкової зали розміщені малюнки вихованців Рівненської художньої школи на мотиви творів Володимира Івасюка. 


Виставка діятиме до 12 квітня. 

Telegram Channel