Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

АТО: і знову лине болюча «Плине кача по Тисині…» (Відео)

Учора російсько-окупаційні війська здійснили 122 обстріли українських позицій

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, на Маріупольському напрямку танки вели вогонь по Водяному та Лебединському. Також по Водяному вела вогонь артилерія противника.



Загалом зафіксовано 122 обстріли. Четверо наших військових поранено, один травмований, один загинув.



З мінометів різних калібрів, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів та стрілецької зброї окупанти обстріляли Гнутове, Новотроїцьке, Красногорівку, Павлопіль, Водяне, Новогригорівку та Широкине. Також з мінометів обстрілювали Гнутове, Чермалик, Талаківку, Павлопіль, та Водяне. По Березовому, Водяному і Широкиному вели вогонь БМП та снайпери. 
На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів окупанти обстрілювали Авдіївку, Майорськ, Троїцьке, Верхньоторецьке, Новгородське, Піски, а з гранатометів та стрілецької зброї – Північне, Піски, Зайцеве, Верхньоторецьке, Кам’янку та Невельське. По Кам’янці вогонь вів снайпер. По Луганському – БМП.


На Луганському напрямку зі 152 міліметрової артилерії окупанти неодноразово обстрілювали Кримське. З мінометів різних калібрів – Новоолександрівку, Попасну, Новтошківське, Кримське, Троїцьке, Оріхове. З гранатометів – Троїцьке, Новоолександрівку, Новозванівку, Кримське. 
Загалом зафіксовано 122 обстріли. Четверо наших військових поранено, один травмований, один загинув – https://www.youtube.com/watch?v=mICSvGxMZ0M :


Telegram Channel