Курси НБУ $ 39.72 € 42.81

Локачинська родина показала «Фантазії умілих рук»

Цикл виставок із такою назвою започаткувала нещодавно Локачинська центральна районна бібліотека

Першою свої роботи представила локачанка Юлія Копчунь. Вона не тільки в’яже одяг для дорослих будь-якого фасону, а й перевдягає старі ляльки, виготовляє з допомогою спиць та ниток дитячі іграшки, серед яких трапляються і герої популярних мультиків.



Як сувеніри Юлія Копчунь не раз надсилала свої вироби подругам у Польщу, Німеччину, Словенію, Італію.




– На жаль, старі ляльки, – каже жінка, – нині дефіцит. – Своїх і доньчиних пластмасових красунь давно реставрувала, тож тепер купую такі іграшки в інтернеті. Задоволення це не з дешевих. Тож коли в когось вдома припадають пилюкою давні ляльки, готова вдихнути в них нове життя.
З десяток авторських іграшок майстриня передала вихованцям Козлівського та Маньківського дошкільних навчальних закладів. Там вона раніше працювала вихователем. А ще як сувеніри Юлія Копчунь не раз надсилала свої вироби подругам у Польщу, Німеччину, Словенію, Італію.
Цікаво, що в родині Копчунів захоплення для душі має не тільки Юлія Петрівна. Її чоловік, Олександр Олександрович — хороший столяр, уміє вправлятися з металом (вироби глави сімейства теж були представлені на виставці у бібліотеці). Їхня старша донька Орися виготовляє жіночі й дитячі прикраси, а син Олег у вільний час експериментує з електронікою.

Telegram Channel