Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

В директора держпідприємтсва знайшли годинник від Путіна (фото)

А також - золотий умивальник!


Прокуратура Дніпропетровської області під час обшуку у директора одного з державних підприємств знайшла золотий іменний годинник від президента Російської Федерації


Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України. Як зазначається, чиновник підозрюється у розкраданні бюджетних коштів і невиплаті заробітної плати працівникам.



Правоохоронними органами виявлено та вилучено золотий іменний годинник від президента Російської Федерації, а також золотий умивальник



За інформацією ГПУ, у вересні 2014 року вказаний посадовець уклав з товариством з обмеженою відповідальністю договір про надання послуг з капітального ремонту дванадцяти електродвигунів, знаючи, що вказане підприємство є виробником паперу і картону. За ремонтні роботи директор підприємства перерахував майже 3 млн грн державних коштів.


"Досудовим розслідуванням також встановлено, що в період з жовтня 2016 по січень 2017 чиновник не виплачував працівникам заробітну плату, в результаті чого виникла заборгованість в сумі понад 6,4 млн грн", - повідомили у прокуратурі.


Під час обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронними органами виявлено та вилучено золотий іменний годинник від президента Російської Федерації, а також золотий умивальник.


Чиновнику повідомлено про підозру у вчиненні вказаних злочинів. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Telegram Channel