Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

Співкамерник Насірова каже, що Роман Михайлович може «потопити» багатьох

Боєць розформованого батальйону «Торнадо» Микола Цукур на своїй сторінці у Facebook розповів про свої розмови зі співкамерником, відстороненим головою ГФС Романом Насіровим

Зі слів колишнього добровольця, Насіров вважає брехнею заяви політиків про кількість коштів, які виплачують підприємства на непідконтрольній території в український бюджет, передає InfoKava.


За словами Насірова, між ними існує негласна домовленість: вони платять певну суму – ми (ГФС -ред.) не перевіряємо, скільки вивезли продукції.


«Змістовно поспілкувалися. Не знаю, яке враження від нього по телевізору, в житті – грамотний, спокійний, розумний пацан з гарною пам'яттю. Дуже хорошою», - пише Цукур.



Петро Олексійович у твою справу лізти не буде, а я допоможу, але ти тільки мовчи.



Цукур стверджує, що Насіров говорив не просто про своє звинувачення у відмиванні грошей, а про причетність до цього всіх перших державних осіб. Крім того, Анатолій Матіос, який раніше спростовував свій візит до Насірова, дійсно приходив до колишньому главі ГФС «із звісточкою».

«Ще в «Феофанії» до нього Матіос навідувався з звісточкою: Петро Олексійович у твою справу лізти не буде, а я допоможу, але ти тільки мовчи. Гарантії дав: заставу знизять, в суді процес правильно піде, скоро вийде на волю. Матіос ДУЖЕ просив не згадувати його в свідченнях. За свій бізнес переживає, що щось не те з експортом зерна і ПДВ», - пише торнадівець.

У висновку Цукур підкреслив, що Насіров вважає себе обдуреним і не знає кому вірити, оскільки є носієм «серйозної інформації, яка потопить багатьох».

Telegram Channel