Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Волині правоохоронці посилили охорону бурштину (ФОТО)

Волинь-нова

На Волині правоохоронці посилили охорону бурштину (ФОТО)

На Волинь прибули поліцейські із інших областей України, які забезпечуватимуть правопорядок у місцях незаконного видобудку бурштину в Маневицькому та Любешівському районах.


Додаткові сили правоохоронців одразу ж заступили на патрулювання.



Зустрів гостей заступник начальника головного управління національної поліції в області Сергій Козак, повідомляє ГУНП у Волинській області.


На Волинь прибули поліцейські із інших областей України, які забезпечуватимуть правопорядок у місцях незаконного видобудку бурштину в Маневицькому та Любешівському районах. Зустрів гостей заступник начальника головного управління національної поліції в області Сергій Козак.


 Поліцейські зустрілися із головами районних адміністрацій, де разом із лісівниками та прикордонниками провели координаційні наради. Після цього Сергій Козак проінспектував підрозділи поліції, які зараз забезпечують правопорядок у місцях ймовірно незаконного видобутку бурштину на території північних районів області. Він перевірив готовність правоохоронців до несення служби у весняно-літній період, стан їх побутових умов у місцях дислокації. Додаткові сили правоохоронців одразу ж заступили на патрулювання.


 «Поліція й надалі забезпечуватиме належний правопорядок у місцях незаконного видобутку бурштину. Нині, в цілодобовому режимі охорону публічної безпеки забезпечує достатня кількість співробітників поліції та лісової охорони. У разі необхідності, оперативно будуть задіяні військовослужбовці Національної гвардії», – зазначив Сергій Козак.


 Правоохоронцям, які забезпечують правопорядок у місцях ймовірно незаконного видобутку бурштину доставили нові утеплені намети, пристрої для їх обігріву тощо.


 

Telegram Channel