Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

АТО: вчора була для нас чорна п’ятниця… (Відео)

Знову країною гірко лине «Пличе кача по Тисині…»

Як повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, вчора російсько-окупаційні війська здійснили 107 обстрілів українських позицій.



Дев’ять наших військових поранено, семеро травмовано, двоє загинуло…



На Маріупольському напрямку 122 міліметрова артилерія противника вела вогонь по Водяному та Гнутовому. Танк та 120 міліметрові міномети – по Мар’їнці, 120 та 82 міліметрові міномети по Водяному, Миколаївці, Красногорівці, Талаківці, Павлополю, Гнутовому, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї загарбники обстріляли Тарамчук, Широкине, Павлопіль та Водяне. Також по Водяному вели вогонь БМП противника. 
На Донецькому напрямку танки та міномети вели вогонь по наших позиціях в районі Авдіївки. З мінометів різних калібрів – по Кам’янці, Невельському, Зайцевому, Новолуганському, шахті Бутовці, Луганському. З гранатометів та стрілецької зброї – по Опитному, Новгородському, Кам’янці, шахті Бутовці, Зайцевому та Пісках. БМП вели вогонь по Луганському. 
На Луганському напрямку з РСЗВ БМ-21 Град, 152 міліметрової артилерії, 120 та 82 міліметрових мінометів, а також протитанкових ракетних комплексів обстріляли Кримське, зі 152 міліметрової артилерії – Смолянинове, а снайпери обстрілювали Новоолександрівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Валуйське, Новозванівку, Новоолександрівку.
Загалом зафіксовано 107 обстрілів. Дев’ять наших військових поранено, семеро травмовано, двоє загинуло – https://www.youtube.com/watch?v=NhIuv08LFrE :


Telegram Channel