Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Посеред ночі луцькі патрульні годину «ганяли» за п’яним поліцейським (фото)

Волинь-нова

Посеред ночі луцькі патрульні годину «ганяли» за п’яним поліцейським (фото)

Розпочавшись в центрі Луцька, переслідування закінчилося в райцентрі Ківерці

Деталі карколомної історії повідомляє у Facebook Патрульна поліція Луцька:


«У ніч на 11 березня екіпаж Патрульної поліції Луцька помітив Mitsubishi, який рухався проспектом Волі, порушуючи ПДР. На вимогу зупинитись водій, навпаки, почав збільшувати швидкість та тікати від патрульних. Не реагував він і на звукові сигнали, які неодноразово подавали інспектори. На допомогу було викликано ще один екіпаж. Також повідомили районну поліцію про переслідування, адже втікач направився в села поблизу Луцька.



Він намагався чинити непокору патрульним, поводився некоректно й агресивно, погрожував «усіх звільнити».



Переслідування тривало близько години, за цей час водій тричі заїжджав у м. Ківерці. Врешті, тут його заблокували. Однак, той різко повернув ліворуч, чим спричинив ДТП зі службовим автомобілем "Toyota Prius". Правопорушника затримали, про факт повідомили чергову службу, керівництво, слідчо-оперативну групу, прокуратуру, управління внутрішньої безпеки. Він намагався чинити непокору патрульним, поводився некоректно й агресивно, погрожував «усіх звільнити».


За попередніми даними, водій є 35-річним працівником поліції Ківерцівського району, з ним була пасажирка – також поліцейська. Обоє мали явні ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка водія в районному наркодиспансері показала 1, 42 проміле алкоголю, однак тут виникли проблеми з оформленням документів. В обласному наркодиспансері водій відмовився проходити тест. Врешті, оформленням всіх матеріалів далі займаються слідчі, адже дане ДТП – з потерпілими. В одного з інспекторів Патрульної поліції - забій м’яких тканин лівого коліна, зараз з ним усе гаразд. Правопорушник також отримав незначні травми.


Як повідомив завідувач сектору комунікації ГУНП у Волинській області Віктор Гомоль, за даним нічним інцидентом розпочато службове розслідування. Йдеться про керівника одного із секторів і дільничного офіцера Ківерцівського відділу поліції. За його словами, позиція керівництва волинської поліції з цього приводу чітка й непохитна: таким людям не місце в поліції, й вони будуть у найкоротші терміни, з дотриманням відповідної процедури, звільненні з органів Національної поліції України. Адже своїми діями не тільки переступають закон, а й дискредитують поліцію, руйнують довіру людей до поліції».

Telegram Channel