Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Волинські спортсмени роздягнулися і показали... свою кудлату гордість

Відомі луцькі чоловіки роздягнулись, аби привернути увагу до безпритульних тварин


Будь сильним, подбай про слабших" - саме під цим девізом луцькі волонтери створили благодійний календар, на якому оголені до пояса волинські спортсмени позували разом з чотирилапими друзями з міні-притулку сімейного типу "Веселий хвіст".



З початку роботи над Календарем деякі тварини-фотомоделі вже переїхали у свої нові постійні сім"ї - їм Календарі будуть подаровані.



Про це повідомляє Україна небайдужа


Ідею луцькі активісти перейняли у австралійських пожежників, які також фотографувалися з безпритульними тваринами. Тоді увесь світ підкорили сильні, мужні, красиві чоловіки, які стали захисниками для слабких та маленьких чотирилапих. 


Ідея дуже сподобалась луцькій зоозахисниці та волонтерці, засновниці міні-притулку сімейного типу "Веселий хвіст" Вероніці Федосовій-Цибульській. Так вона та інші небайдужі одразу взялися до роботи. Слід зазначити, що всі, хто працював над календарем, робили це з власної ініціативи та безоплатно.


Фотомоделями-спортсменами до світлин календаря стали Ігор Степанов - майстер спорту та багаторазовий призер України з важкої атлетики, а також бодібілдингу, Богдан Брик - майстер спорту з важкої атлетики, чемпіон області і всеукраїнських турнірів з важкої атлетики, Едуард Лісовецький - майстер спорту міжнародного класу по пауерліфтингу, багаторазовий чемпіон України.


Робота над календарем тривала з осени. І, нарешті, в перший день весни календар вже вийшов у продаж.


З початку роботи над Календарем деякі тварини-фотомоделі вже переїхали у свої нові постійні сім"ї - їм Календарі будуть подаровані.  Інші примірники - Продаються. Ціна кожного - 111 грн, і при вдалому продажі усіх примірників нам навіть залишаться кошти на потреби тварин у Веселий Хвіст: реабілітація та адапція, повідомила ініатор неординарної ідеї Вероніка Федосова-Цибульська у "Фейсбуці". 




Telegram Channel