Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Офіцери «інформвійськ Шойгу» знімали відео в Спартаку

В окупований Спартак на Донеччині прибули офіцери військових частин інформаційного протиборства ЗС Росії, які разом із працівниками Кремль-ТБ знімали на відео розгромлені будинки

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.



До складу групи входять офіцери військових частин інформаційного протиборства ЗС РФ, які спеціалізується на виготовленні неправдивих та викривлених матеріалів з метою дискредитації сил АТО.



“11 березня ц.р. на позиціях 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ у районі Спартак групою “кореспондентів російських засобів масової інформації” проводилась відео зйомка зруйнованих житлових будівель та інших об’єктів соціальної інфраструктури. До складу групи входять офіцери військових частин інформаційного протиборства ЗС РФ, які спеціалізується на виготовленні неправдивих та викривлених матеріалів з метою дискредитації сил АТО”, - йдеться в повідомленні розвідки.


Крім того, додали розвідники, комісією Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ виявлено численні факти розкрадання озброєння та боєприпасів за участю старшого офіцерського складу 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.


“10 березня ц.р. до штабу корпусу для допиту доставлено під конвоєм начальника служби ракетно-артилерійського озброєння бригади, ще троє російських військовослужбовців утримуються під вартою”, - інформує ГУР.

Telegram Channel