Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

У Луганській області трьох чоловік, ймовірно, захопила ДРГ

Раніше у районі зникнення чоловіків був захоплений у полон військовослужбовець ЗСУ

У Луганській області зникли три чоловіки, поліція допускає їхнє захоплення диверсійно-розвідувальною групою бойовиків. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Луганській області, інформує РБК-Україна.



Учора вночі, 11 березня 2017 року, на узбіччі об’їзної дороги між селищами Боброве та Борівське було виявлено автомобіль Ford Transit Connect білого кольору у відчиненому стані.



Як зазначається, вчора вночі, 11 березня 2017 року, на узбіччі об’їзної дороги між селищами Боброве та Борівське було виявлено автомобіль Ford Transit Connect білого кольору у відчиненому стані.


За попередньою інформацією, на цьому автомобілі їхали три чоловіки — батько з сином (51 рік та 31 рік) та 23-річний хлопець.


Повідомляється, що раніше у цьому районі був захоплений у полон військовослужбовець ЗСУ.


"Неподалік від місця події розташоване село Арентове, яке межує з лінією розмежування з територією, яка непідконтрольна українській владі. Тому, однією з ймовірних версій поліція розглядає захоплення чоловіків у полон диверсійно-розвідувальною групою бойовиків", - йдеться у повідомленні.


Наразі правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклих чоловіків.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція Луганської області перейшла на посилений режим.

Telegram Channel