Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Донецькі терористи затримують керівників охоронних фірм

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 13 березня

Під керівництвом представників ФСБ РФ комендантськими підрозділами 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, сумісно з т.зв. правоохоронними органами “ДНР/ЛНР”, під приводом розшуку дезертирів, проводяться рейди із затримання співробітників місцевих охоронних фірм, керівники яких не достатньо активно співробітничають з командуванням російських окупаційних військ. Затриманим під час рейдів особам пропонується оформити контракти на проходження військової служби у з’єднаннях і частинах російських окупаційних військ, повідомляє Головне управління розвідки МО на своїй сторінці у Фейсбук.



Затриманим під час рейдів особам пропонується оформити контракти на проходження військової служби у з’єднаннях і частинах російських окупаційних військ.



12 березня ц.р. у ході розшуку російського офіцера-дезертира, командира підрозділу 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК, комендантським патрулем було обстріляно транспортний засіб місцевої охоронної фірми та нанесено побої двом її співробітникам, які проігнорували вимоги зупинитися,
а потім вийти з автомобіля для обшуку.


За минулий тиждень (6-12 березня ц.р.), внаслідок вогню у відповідь сил АТО втрати противника склали: вбитими – 16 та пораненими – 35 російських військовослужбовців.
Військовослужбовці російських окупаційних військ, які отримали тяжкі поранення у ході бойових дій, направляються для подальшого лікування у цивільних медичних закладах на території РФ. Зокрема, важкопоранені військовослужбовці 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК проходять лікування та реабілітацію на базі ВАТ “Санаторий Вешенский” у Ростовській області РФ.

Telegram Channel