Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

«Ромо, здавай Петра!»: такою кричалкою «привітали» Насірова активісти (відео)

Натомість сам заарештований Голова ДФС заявив, що не має коштів, аби внести 100 мільйонів гривень застави

Відсторонений керівник ДФС Роман Насіров стверджує, що не має коштів для внесення 100 млн гривень застави. Про це він заявив після засідання Апеляційного суду Києва, повідомляє Українська правда.



Я зараз їду в слідчий ізолятор. У мене немає такої суми, тому фізично внести її не можу.



«Я зараз їду в слідчий ізолятор. У мене немає такої суми, тому фізично внести її не можу», – сказав Насіров.


Він також зазначив, що не звертатиметься по фінансову допомогу до інших людей.


Також Насіров сказав, що залишатиметься у тій самій камері, що і був.


«Умови тримання в СІЗО не найкращі, я впевнений що мабуть є і кращі камери, але я буду залишатися там, де я є, тому що це не від мене залежить, а від керівництва СІЗО», – зазначив він.


Разом з тим розмову з журналістами Насірову перервали активісти, серед яких був Давід Сакварелідзе, які вигукували: «Ромо, здавай Петра!».


Як відомо, у понеділок Апеляційний суд Києва прийняв рішення залишити під вартою відстороненого Голову ДФС Романа Насірова.


В ніч на 8 березня Солом'янський райсуд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб з альтернативою внесення застави в 100 млн. гривень.


За даними САП, Насіров у 2015-2016 роках, діючи в інтересах нардепа Олександра Онищенка, дав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу ТОВ «Фірма «Хас»», ТОВ «Карпатнадраінвест», ТОВ «Надра Геоцентр». Тим самим державі було завдано збитків на суму близько 2 млрд. грн. 

Telegram Channel